tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kaikki esille, julkisesti!

Lueskelin tuossa eräänä päivänä netti Iltalehteä ja eksyin sieltä lukemaan viikon onnistujia, eli painonpudottajia. Siellä törmäsin Jennien blogiin myprojectme. Pienen lapsen äiti oli mahtava tsempillä, työllä ja sitoutumisella saanut aikaan komean muodonmuutoksen ja vielä pysyvän sellaisen.


Itse olen painiskellut itseni kanssa jo pian 8 vuotta. Ei ole mikään tekosyy, että on tehnyt kolme lasta neljään vuoteen, ei ole aikaa tai ei jaksa. Tai siis tekosyitähän nuo kaikki ovat. Nyt on vaan tultu siihen pisteeseen, että oma naama, tai siis tarkemmin sanottuna keskivartalo ja takamus ottavat niin suuresti aivoon, että niille on pakko tehdä jotain. Tekosyitä ei tunneta tässä tilanteessa.


Tämän blogin sisältöä nyt hieman pähkäilen, uskallanko laittaa kaiken esille, eli lähtöpainon, kuvien kera vaiko "vaan" treeni- ja ruokapäiväkirjatyylisesti... Jotenkin tuntuu, että tämä pitää tehdä julkisesti, niin ei ole takaporttia vaan tuloksia pitää syntyä, no excuses! Katsotaan miten tässä edetään, ehkä joudutte kauhistelemaan minua kuvien kera, tai sitten ette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti