tiistai 23. huhtikuuta 2013

Miltä näyttää muutos?

Entinen luokkakaverin julkaisi viime viikolla FB:ssä kuvan itsestään muutaman vuoden takaa, jossa hän (siis mies) "poseerasi" thaikkujen rannalla. Toinen viereinen kuva oli otettu muutama päivä sitten, noin parin vuoden aktiivisen saliharrastuksen jälkeen otettu kuva. Tästä sainkin oman ideani ja aloin selaamaan valokuvia viimeisen vuoden ajalta. Tiedän, että olen systemaattisesti vältellyt kameran edessä olemista varmaan viimeisen kuusi vuotta ja siksi kuvia minusta on hurjan vähän. Syykin tuohon on ihan selvä, ei sinut oman kroppansa ja varmaan jonkin verran häpeääkin siitä, että on päästänyt oman kroppansa sellaiseen kuntoon. Minä voin ainakin rehellisesti myöntää, että tykännyt olla ylipainoinen, vaikka en mikään todella lihava ollutkaan, mutta ylimääräiset kilot häiritsivät minua jos ei nyt päivittäin niin viikoittain!

Vaikka tosiaan kameralle on viime vuosina tallentunut erittäin vähän kuvia minusta, niin viime kesältä, täällä blogissakin mainitsemista polttareita löytyi pari kuvaa, joista poimin mukaan tähän muutoskollaasiin tuon ensimmäisen... Siinä siis ollaan ihan projektin alussa, pari viikko järkevää ruokailua takana, mutta silti näette kyllä miltä näytin. Keskimmäinen kuva on noin kolme viikkoa sitten otettu ja viimeisin kuva viime viikolta. Muutosta on tosiaan noin 15 kiloa ja läski on muuttunut lihakseksi monessa paikassa.
 

Viime viikolla eräs ystävä sai houkuteltua taas uuteen kotkotukseen mukaan. Tai no ei muille varmaan uuteen, mutta minulle uuteen. : ) Olen seuraillut muutamia blogeja, joissa vilahtelee tuossa alla olevien kuvien näköisiä otoksia ja monesti miettinyt, että onpas ne vaan kivoja, että missähän ne on tehty. Viime viikolla se sitten selvisi minulle, että tuolla Heiaheissa tietenkin! Jos ei joku ole vielä tutustunut tuohon erittäin koukuttavaan aktiivisten liikkujien palveluun, niin nyt vähintäänkin on sen aika. Tuostapa näkyykin tiivistettynä viime viikon liikunnat; 2 juoksulenkkiä ja 4 kuntosali. Perjantaina ansaittu vapaapäivä!


1 kommentti:

  1. Täällä on ollut hiljaista, mutta heitin silti haasteen pöytään. http://ashtadance.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista