tiistai 7. tammikuuta 2014

Dead silent...

Blogihiljaisuus on ollut pitkä ja syykin on osalla tutuista lukijoista tiedossa. Entisessä perhe-elämässä myllersi isosti viime kevät ja kesä. Lusikat jaettiin kesällä ja elämät vei eri suuntiin. Syksy elettiin tunteiden myllerrystä ja välillä TOSI vaikeaa aikaa. Liikunta ja terveellinen elämä olivat kaukana prioriteeteistä, vaikka niitä olisi juuri silloin eniten kaivannut ja tarvinnut. Syksyn aikana onnistuin keräämään takaisin lähes 9 kiloa... Enkä ole siitä todellakaan kovin ylpeä! Sorruin takaisin vanhoihin toimintamalleihin, söin suruun ja pahaan oloon.

Elämä on vähitelleen tasaantunut uomiinsa ja raksuttelee omalla raiteellaan eteenpäin. Onni löytyy, kun sitä vähiten etsii tai osaa odottaa... <3 Liikunta on palannut elämään vähitellen. Salilla en ole pystynyt/halunnut käydä PITKÄÄN aikaan, mutta onneksi kotoa löytyy peruspunttivehkeet. Joulukuun aikana olen aloitellut päivittäiset kävelylenkit ja tammikuun alussa kaivelin vanhat Fitfarmin kotitreeni-ohjeet esille. Paria vapaa päivää lukuunottamatta olen heilutellut kahvakuulaa ja tehnyt peruslihaskuntopiiriä kotona. Hyvällä fiiliksillä, ilman mitään sen kummempia laihdutusta-ajatuksia.

Jos mitä, niin sen huomasin syksyn aikana, että hiilarit eivät todellakaan sovi minulle. Ne kertyvät suoraan kroppaan, hanuriin ja vatsan seudulle! Siksi päätin, vaikka en siis todellakaan tällä hetkellä laihduta, osallistua vähäsokerinen tammikuu haasteeseen. Vähennän ylimääräisen sokeri aka. karkit ja pullat tms. sekä minun kohdalla myös vaalean vehnän, perunan, pasta ja riisit. Täysin vhh-ruokavaliota, en voi enkä aio noudataa, koska esimerkkiruokailen oppilaiden kanssa arkipäivisin. Eilisen illan iltapalasta vielä loppuun vähän kuvan kanssa. Ruispuikulaa, vähän oivariiniä, pari sliceä juustoa, pari siivua kalkkunaa, kolmen minuutin muna ;) ja vähän paprikaa päälle. Light-vadelmamehua (Pirkan), on muuten parasta light-mehutiivistettä. Tai no mun makuun parasta! Ja lopuksi raakajäätelöä!!! NAM NAM NAM ja OM OM OM!!! Oli kuulkaa hyvää!!! Pienoinen kupponen ja makean nälkä on taatusti täytetty! Onnistuin tosin testierässä pakastamaan jätskiä niin kauan, että sitä ei saanut enää kupista ulos, joten piti sulattaa koko kippo!!! En onneksi syönyt koko kippoa vaan jätin loput jääkaappiin ja aamun smoothieen tai palautusjuomaan.

Mutta näillä sanoilla, eteenpäin sanoi mummo lumessa! En oo hylännyt teitä enkä blogia, mun uuden vuoden lupaus olkoon, että lupaan kirjoitella tänne ahkerammin ;)

1 kommentti:

  1. Täällä mentiin viime keväänä hieman samoilla linjoilla tuon lisukoiden jaon suhteen.kesä ja kevät hakenut suuntaa ja tuntuu että vasta nyt saa taas kunnon otteen treeneihin ja ruokavalioon.kyllä se siitä ajan kanssa.itse ainakik opin sen että ei voi vaatia itseltään liikoja.asia kerrallaan. Tsemppiä uuteen vuoteen :))

    VastaaPoista