keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Treenit kotona

Aiemmassa postauksessa lupasin kertoilla kuvan kanssa, miltä näyttää "kotikuntosali". Täällä sitä pakerretaan nykyään kolmesti viikossa ja välipäivinä lihaskuntoliikkeitä apuvälineiden kanssa. Tangolla ja levypainoilla saa helposti aikaiseksi erittäin hyvän ja tasapainoisen treenin, kun vaan uskaltautuu perusasioiden äärelle, kuten edellisessä postauksessa kirjoitin. Kahvakuulia löytyy vähän enemmän kuin kuvassa esiintyy, mutta ne eivät tällä hetkellä ole kummankaan meistä käytössä, joten siirrettiin ne pois tieltä. Mustassa laatikossa majailevat "pienet" painot ja vanhassa "puukiulussa", tuolla toisessa nurkassa vöiden alla löytyy kuminauhoja jos jonkinlaisia. Lisäksi käytössä on säännöllisen epäsäännöllisesti leuanvetotanko, jota säilytettään roikkuvien apinoiden ansiosta pääsääntöisesti parvekkeella.
 














Tämän hetkiseen treeni"ohjelmaan" kuuluu kolmena päivänä punttitreeni perussysteemillä 5x5. Ja lisäksi tiistaisin ja torstaisin ja viikonloppuna fiiliksen mukaan lihaskuntotreeniä. Uusin villitys on vapaaottelijoille aikoinaan kehitetty kuntopiiri, jonka ideana on tehdä koko liikekavalkaadi yhteen pötköön ja pitää 1 minuutin tauko. Kierroksia pitäisi jaksaa kokonaisuudessaan 6 kappaletta!!! Mutta noh, jokainen voi kerran kokeilla miltä tuntuu tehdä 6 kierrosta noita liikkeitä tuo "voimannostotanko" apuna. xD Itse jaksoin ekalla kerralla 4 kierrosta ja pystysoudut piti tehdä tuolla pinkillä "paholaisella".

Nyt painelen peiton alle lämmittelemään, ulkona on hyiset 28 astetta pakkasta!!!! UFC-matsia tietokoneelta ja juuri uunista tulleita täytettyjä kesäkurpisoita!!! NAM!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti