keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hiljaiseloa ja tavoitehousut

Blogi on joutunut nyt hiljaiseloon viimeisten viikkojen aikana. Syykin tähän on selvää, nimittäin työt. Samalla viikolla alkoivat sekä päivätyö että harrastustyö, joten sekä päivät että illat ovat kiireisiä. Liikunta on jäänyt kovin vähälle, mutta ruokavaliosta olen pitänyt tiukasti kiinni ja se onneksi näkyy myös vaa'alla. Onneksi pieniä liikuntajuttuja on sentään ehtinyt tehdä ja nämäkin kiireet vähitellen helpottavat tai voisiko sanoa tasoittuvat.

Ensimmäinen tavoitekin alkaa jo lähestyä, mutta mitään riemuvoittoa ei voi vielä juhlia. Housujen koko on selvästi pienempi kuin aiemmin, jo ne uudetkin housut (kokoa 40) alkavat olla löysät. Seuraavaa kokoa on siis kohta mentävä kauppaan ostamaan. Tuntuu, että on pakkokin, koska töissä pitää olla siistit vaatteet. :) Kuitenkin mulla on myös tavoitehousut, ne roikkuvat rekillä kun käyn esittelemässä meandi:n vaatteita. Vyötärön koko niissä on 29 tuumaa ja malli on tiukkat, nimenstä mukaisesti Skinnyjeans. Noihin housuihin on vielä matkaa, koska mun vartalo on aina ollut alapainotteinen, joten jaloissa on hurjasti töitä. Joten jos jollain on hyviä jalkatreenivinkkejä, niin niitä otetaan vastaan.



Tässäpä vielä teille, joille Skinnyt eivät vielä ole tuttuja kuva näistä upeista farkuista. Olen tosiaan jokaisilla kutsuilla julistanut, että mahduin noihin housuihin joulukuussa, joten pakkohan se on. Yksi ehdottikin, että kun housut mahtuvat päälle, pitää julkaista kuva fb:ssa. Ehkäpä sen teenkin, tai sitten kuvaa saa "ihastella" täällä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti