sunnuntai 12. tammikuuta 2014

5x5 back to basics

Huomenna se alkaa, back to basics. Pari viikkoa oon rauhallisesti antanut kropalle viestiä, että kohta treenataan ja vähitellen alkais olla aika täyttää lupauksia. :) Tarkoituksena ei ole siis laihduttaa tai kuihduttaa itteeni silleen, että mitään aiemmalla työllä tehtyjä lihaksia ei enää oo. Vaan päinvastoin tehdä lisää tai ainakin muotoa lihaksiin. Ja jos siinä samalla muutama kiloa rasvaa tirisee niin sehän on vaan hyvä homma. Ja uskon, että näin käykin jos vaan noudattaa vhh-ruokavaliota ja jaksaa sillä treenailla.
 
Aloitan huomenna 5x5-perusvoimaohjelmalla. Tätä treeniä on kolmesti viikossa; ma, ke ja pe. Tähän yhdistän kerran tai pari peruslihaskuntojumppaa kotosalla eli noiden jo aiemmin mainittujen Fitfarmin ohjeiden mukaan. Kahvakuulasta on pakko pitää pari päivää taukoa, kun se saa aina välillä aikaa sairaat mustelmat ranteisiin/käsivarsiin. Näyttää kädet ihan siltä, niinku joku ois väkivaltaisesti puristanut tosi lujaa.

Huomenna on täynnä kaksi viikkoa vähäsokerista tammikuuta ja "välipunnituksen" aika. En ole siis jättänyt läheskään kaikki hiilareita pois, mutta suurimman osa sokerista. Perjantaina pidettiin karkkipäivä, jossa mutustelin valkosuklaata, sipsejä ja pähkinöitä. Eilen kävimme illallisvieraina ja siellä jälkiruokana oli erittäin herkullista mudcakea ja jätskiä. Maistoin vähän ja olin erittäin tyytyväinen tuohon määrään. Ja olihan se hyvää!

Palailen loppuviikosta treeniaiheeseen! Tsemppiä kaikille vähäsokerisen tammikuun kanssa taisteleville!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti