maanantai 23. heinäkuuta 2012

Paluu arkeen

Takana on kesälomareissu, lasten ehdoilla. Vietettiin mukavia päiviä Keski-Suomessa ystäväperheen luona ja kaverin kanssa saatiin lähes joka ilta "varastaa" itsellemme vähän aikaa kävelylenkkien muodossa. Treenipäiväkirjaan onkin nyt päivitetty kaikki lenkit ja muutakin liikuntaa lomanajalta. Lisäksi kävimme myös Muumimaailmassa, joka oli lapsille elämys, vaikka olimme käyneet siellä jo kerran aiemmin.

Projektin edetessä "joutuu" aina välillä miettimään uusia ja mielekkäitä treenimuotoja. Aiemmin olen keskustassa asuessa tykännyt ajella pyörällä paikasta toiseen. Luonnollisesta syystä täällä taajaman ulkopuolella asuessa ei pyörän selkään tule hypättyä läheskään niin usein kuin olisi mahdollista, nimittäin maantietä menee tuosta talon edestä ihan niin pitkälle kuin takapuoli kestää polkea! : ) 

Eilen testasin toisen "maastopyörä" reitin, jonka tiedot löytyy tuolta treenipäiväkirjasta, mutta tähän laitan kuvan, jonka nappasin reitin varrelta. Parin pienen harhapiston takia matkan kesto oli ennalta noin 10 minuuttia pidempi, mutta ensi kerralla tiedän minne mennä ; )

Kuva löytyy täältä, koska en osannut kopioida sitä oikein koneelle...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti