sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Back to line

Helsingin reissu on takana, ja voin kertoa, että kyllä oli hauskaa! Istuskeltiin iltaa, kierreltiin kaupungilla ja mikä tärkeintä juhlittiin polttarisankaria! Kaloreita yritin laskea ja tulin siihen tulokseen, että ei pysytty tavoitteessa eli reilussa 1000 kalorissa, mutta en kuitenkaan ylittänyt yhtenäkään päivänä 2000 kaloria, joten aivan täysin pettynytkään en voi olla.


Tulin kotiin eilen myöhään yöllä ja sainkin aamulla nukkua pitkään. Heräsin siihen, että lapset toivat sänkyyn aamupalaa!!! Tarjottimelta löytyi paahtoleipä, jossa oli kurkkua päällä, kahvikuppi ja Olo-jugu. Sain laulunkin kaupanpäälle, se oli Hyvää onnenpäivää laulu :)


Muu perhe oli selvästi kaipaillut äiskän kokkailuja ja pyysivät ruoaksi pitsaa. Pakkohan sitä oli heltyä ja tekaista toiveiden mukainen "lätty". Tätä käytin "harjoitteluna", koska katsoin kaikista paketeista kalorimäärät ja laskin koko pitsan ja yhden palasen kalorit! Ei se niin vaikeaa ollutkaan ja itseasiassa yhden palasen, eli pelti jaettuna kahdeksaan palaseen, kalorimääräksi tuli 230 kaloria. 


Muut nautiskelivat siis tätä ja minun oli "tyytyminen" omaan ruokaan.
Ruokailut tälle päivälle:


aamupala
Olo-jugurtti
paahtoleipä + kurkkua
kahvikuppi


lounas
porsaan ulkofilepihviä 150 g
en jaksanut tehdä mitään kasviksia, kun ei niitä oikeastaan ollut kaapissa...


välipalaksi Naturdietin suklaapirtelö


päivällinen
salaattia 300 g
raejuustoa 100 g
kananmuna


illalla
kahvikuppi
pitsapala (pieni, puolet tuosta kalorimäärästä)


iltapala
maitorahkaa 125 g
mehukeitto (light) 1 dl





Niin ja oikeastaan se, mitä mulla oli reissussa eniten ikävä, no perhettä ei tietty lasketa, niin liikuntaa. Mun oli pakko lähteä perjantai-iltapäivällä käymään Ikeassa, että sain reippaasti käveltyä! Mutta tänään otin takaisin, eli illan treeni sisälsi tällaista.
Kokonaiskesto 43,50.09
Kalorikulutus 408
Keskisyke 153
Sykehuippu 182
Kävelyä  15,00,06, keskisyke 134
Juoksua 15,01,02, keskisyke 176
Jäähdyttely + kahvakuula 13,49,01, keskisyke 148


ja siis tosissaan minä juoksin, ihan rehellisesti juoksin, enkä mitään lönkötellyt tai laahustanut, vaan ihan oikeasti juoksin. Se siis tuntui juoksulta ja tuntui jopa helpolta! Matkaa kertyi juoksuosuudelle noin 3 kilometriä ja olen kyllä niin positiivisesti yllättynyt!! Tästä on hyvä jatkaa!!! Nyt futisfinaalin pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti