tiistai 3. heinäkuuta 2012

Muutoksia blogiin

Huomisesta lähtien kirjailen sekä ruokapäiväkirjaa että treenipäiväkirjaa tuonne sivupalkissa oleviin omiin sivuihin. Yritän mahdollisimman ahkerasti postailla tähän aiheeseen liittyviä ajatuksia ja oivalluksia. Tämän päivän oivailluksena oli oikeastaan tuon askelmittarin ansiosta arkiliikunta. Teimme päivällä vähän pihahommia, istuteltiin muutamia pensaista, mies ajoi nurmikkoa ja minä perässä haravoin. Lisäksi laiteltiin leikkimökkiä kuntoon ja käytiin esikoisen kanssa parissa kaupassa. Askelia kertyi yli 14000!!! Eli ei kannata aliarvioida arkiliikunnan merkitystä. :)

Eilen pohdiskelin hulahulavanteelle tarkoitettuja treeniohjeita ja löysinkin Kuntoplussan kotisivuilta hyvät ohjeet. Ohjeissa on tietenkin tuollainen "oikea" kuntoiluväline, mutta kukaan ei estä tekemästä saman ohjeen mukaan sillä meidän ihanalla pinkillä ja vilkkuvalla. Ei voi muuten ainakaan moittia, että kuntoilussa ei olis glamouria! ;)

Kaiken tuon kävelyn lisäksi piti silti lähteä salille iltapäivällä. Tämän päivän treeni sisälsi lämmittelyä crosstrainerilla ja treenin kahvakuulalla.
Kokonaiskesto 59,41,08
Keskisyke 151
Sykehuippu 176
Kalorikulutus 558
Crosstrainerin osuus 19,39,04, 
Keskisyke 155
Kahvakuula + lihaskunto 40,02,04
Keskisyke 149

Ruokailuista sen verran, että en meinaa saada kaloreita täyteen tuolla karppaustyylisellä ruokavaliolla, joten täytyy vähän miettiä siihen muutosta. Tänään oli pakko syödä jäätelö päivällä, kun ei meinaa millään kalorit täyttyä. Nyt on huono omatunto siitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti