maanantai 2. heinäkuuta 2012

Uudet lelut

Helsingin reissulta tarttui mukaan heräteostoksena rakkolaastareiden vierestä askelmittari. Olen jo pitkään miettinyt sen ostamista, mutta en ole saanut aikaiseksi tai sopivaa ei ole osunut kohdalle. Nyt kuitenkin se näpötti suoraan rakkolaastareiden vieressä, joten se lähti mukaani. Tuossa vaiheessa olimme jo kiertäneet polttariporukan kanssa jonkun verran kaupunkia, mutta loppupäivän askelsaldo oli lähes 8500 askelta. Eilinen askelsaldo ylitti jo 10000 askelta ja tänäänkin sain 8500 täyteen.


Toinen kuvassa oleva lelu on tosiaankin ihan lelu, jonka perheen kuopus valitsi itselleen nimipäivälahjaksi tänään. Ihana pinkki ja vilkkuva, luit oikein vilkkuva, hulahularengas. Seuraavana ajattelinkin katsella löytyisikö netin ihmeellisestä maailmasta jonkinlaisia jumppaohjeita tai kuntoiluohjeita hularenkaalle. :) Ehkä se auttaisi kadonneen vyötärön metsästykseen. 


Tänään kävin zumbailemassa;
treenin kesto 1,00,55,
keskisyke 147
sykehuippu 167
kalorikulutus 565


Ruokapäiväkirjan ajattelin siirtää omakseen, tuonne mittoihin ja muihin juttuihin. Tänään tuntui vaikealta, kun en millään meinannut saadaa tuota 1000 kaloria täyteen ja en ihan saanutkaan. Illalla oli pakko syödä kaksi paahtoleipää! Toisaalta se ei myöskään ole huonoasia, koska vatsa ei oikein meinaa toimia... Ilmeisesti liian vähän kuitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti