tiistai 10. heinäkuuta 2012

Taistelua!

Liikunnanilo on löytynyt taas tauon jälkeen. Olen löytänyt itseni jo viikon sisällä toisen kerran pyörälenkiltä!!! Mutta tämä tuntuu silti jatkuvalta taistelulta. Lauantaina juhlittiin ystävän häitä ja vaikka yritin ja yritin, että kalorit pysyis edes vähän laskuissa, niin turhaahan se oli! Ehkä olin ansainnut sen vapaaillan muutenkin. : ) Sunnuntai meni täysin toipuessa...


Nyt olen pitänyt ruokapäiväkirjaa vain itseäni varten, jotenkin tuntuu, että niiden kirjaaminen tänne on työlästä ja ehkä teidän mahdollisten lukijoiden kannalta jopa tylsääkin luettavaa, koska ruokailut on päivittäin aika samanlaisia. Todennäköisesti ette tule lukemaan niitä enään, vain silloin, jos saan jonkun kuningasidean, niin jaan hyvän reseptin sitten teidän kanssa.


Huomenna suuntaamme kesälomareissulle ja siellä sitä haasteita sitten tuleekin! Huomiset mitat pyrin päivittämään tabletin kautta, joka heti aamulla tai illalla viimeistään. Toivotaan, että vaa'alla on hyvää kerrottavaa... Ainakin eräs tuttavani totesi kaupassa eilen, että oletpa sinä sutjakoitunut. Jotain näkyvää siis on. Tosin vieläkään en uskalla julkaista sitä kuvaa! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti