lauantai 28. heinäkuuta 2012

Uutta treenivaatetta


Tässä liikuntasuoritusten määrän kasvussa ja vartalon pienentyessä huomasin, että nyt tarvitaan lisää treenivaatteita. Itseasiassa omistin kahden housut, joista toisia voi käyttää vain pimeällä ja toisten silmien ulottumattomissa. Paitojakin oli vain kaksi ja toki olen pitänyt jotain perust-paitojakin salilla. Nyt alennusten ollessa parhaimmillaan päätin repäistä ja pyyhkäistiin esikoisen kanssa urheiluvaatekaupoille.

Prismasta löysin tämän setin, hintaa jäi alennusten jälkeen vähän alle 40 €. Housut caprimalliset Adidakset ja toppi Puman. Topissa on yläosassa ns. liiviosa, jollaisen käytöstä mulla ei oo aiempaa kokemusta, mutta totesin kotona uudelleen sovittaessa, että meikäläisen rintavarustuksella tuo toppi vaatii ehdottomasti alleen vielä urheiluliivit, jotka on muuten seuraavana ostoslistalla. 




Housut pääsivät heti testiin, nimittäin kipaisin lenkille, ennenkuin mies lähti jalkapallopeliin. Tai itseasiassa teimme niin, että minä lähdin juoksemaan aiemmin ja hyppäsin heidän kyytiin sitten kun saavuttavat minut. Ja minähän ihan juoksin. En edes kuvitellut, että se olis ollut noin "helppoa". : ) Noh, puolisen tuntia meni "hyvin" kunnes jalkapohjaa alkoi pakottamaan ja kuumottamaan, korjasin sukkaa kerran ja toisenkin, kunnes tajusin, että rakkohan siellä jalkapohjassa jo on! : ( Eli toisena ostoslistalla on uudet lenkkarit. Sen verran täytyy taustaa kertoa noista lenkkareista, että olen ostanut ne joskus noin 5 vuotta sitten ja niitä on käytetty mm. raksa-aikana, joten niissä on aika kelpoinen vedeneritys! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti