tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vaihtokauppaa

Loman jälkeen sain ihme virtapiikin ja siivoilin työhuoneen hyllyä. Sinne olin jemmannut kahden vuoden ajalta Ottobre-nimistä kaavalehteä, sekä naisten että lasten versioita. Olin siis jonain heikkona hetkenä tilannut lehden, mutta yhdestäkään lehdestä ei ollut tullut edes kaavoja irroitettua keskiaukeamalta. Kaikki sisälsivät mukavia ja kivan näköisiä vaatteita, mutta aikaa ompeluun ei yksinkertaisesti ole! Laitoin niitä myyntiin fb-kirppikselle ja lasten lehdet menivät kaupaksi saman illan aikana. Naisten lehtiin ei suuresti ollut kiinnostusta, mutta sitten eräs työkaverini heitti upean vaihtoehdotuksen. Hän haluaisi vaihtaa kolme naisten kaava lehteä ZUMBA-dvd pakettiin!!! 

Minähän tartuin ehdotukseen heti ja suoritimme vaihdon eilen. Heti tänä aamuna piti päästä kokeilemaan kotizumbaa ja tehokasta hetkutustahan se on, oli sitten ohjatulla tunnilla tai kotona. Tämän aamun treenejä tosin hieman "haittasi" jaloissa pyörivät lapset, joita kiinnosti myös zumbaaminen. Täytyy varmaan laajentaa jokin tanssistudio tähän talon jatkoksi : )

Paketissa ei tullut mukana noita pieniä käsipainoja, mutta ajattelin käydä kipaisemassa ne Prismasta huomenna. Ehkä se ei haittaa vaikka ei eivät kilisekkään samalla tavalla kuin nuo aidot. Mukana tulleessa ohjekirjasessa oli paljon hyviä ruokareseptejä ja useita erilaisia ohjelmia. Aloitin siis tänään yksi vaatekoko pienemmäksi 10 päivässä ja rasvanpoltto-ohjelman. Huomenna sitten taas punnitaan... Sen verran tiedän, että edistymistä on tapahnut, että ostin pari päivää sitten farkut, kokoa 40 ja menivät jalkaa ihan helposti : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti