keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

RAM-hoidossa

Keskiviikko iltapäivällä varastin aikaa vain itselleni ja suuntasin varaamaani RAM-hoitoon. RAM-hoito kuuluu osana RVB-holistic beauty hoitolinjaan ja täällä kotipuolessa tuota hoitoa tekee Kauneuspiste Riitta Lohilahti. Tämän iltapäivän hoito oli minulle toinen kerta ja edelleen jokaisen pennin arvoinen. Hoito kuuluu elementeistä tuli-hoitojen sarjaan ja sisältää paljon lämpöä ja rentoutumista. Koko vartalokuorintaa ja vartalon savinaamio sekä lymfahierontaa, kokonaisuudessa 1 ½ tuntia taivaassa!!! 
RAM- Tuli-elementin hoidot poistavat kuona-aineita ja uudistavat kudosten virheitä. Tuli-elementin lämpö ympäröi kehon ja vaikka hoidon aikana tuntuu väsyneeltä ja todella rentoutuneelta, niin hoidon jälkeen keho on täynnä energiaa. Lymfahieronta sai ainakin minulla aikaan sen, että erityisesti ensimmäisen hoidon jälkeen pääkipu oli aivan valtava, mutta nyt toisen kerran jälkeen vain vähäinen. Sen sijaan jano oli hurja ja vessassa saikin sitten juosta koko illan. Selkeesti siis kuonat liikkeellä! Mutta hoitona en voi mitään muuta kuin suositella tätä hoitoa kaikille, jotka haluavat vähän buustia vartalon muokkaukseen.
Seuraavaan hoitoon menen huhtikuun puolen välin tienoolla ja tällä erää "viimeisen" kerran. Varmasti tulen ottamaan näitä hoitoja uudelleen. Ensimmäisellä ja viimeisellä hoito kerralla mittaillaan, joten mielenkiinnolla odottelen siksikin seuraavaa hoitoa.
Aiemmassa postauksessa mainitsin, että tilasimme Elinan kanssa yhdessä asenne-paitoja ja posti oli kiikuttanut ne meille tänään. Eipä muuta ku huomenna aamulla salitreeniä tekemään oikea asenne mukana!!! xD



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti