lauantai 2. maaliskuuta 2013

LOMA!!!!!!!!!!!!

Ansaitulle lomalle laskeuduttiin eilen ja sitä juhlistettiin sillä, että unohdettiin treenit ja ruokavaliot yhdeksi päiväksi. Lapset on jo pitkään toivoneet lasagnea, joten sitä oli ruokalistalla ja jälkkäriksi alakuvan bannofee-kakkua. Toi bannofee on yks mun lempparikakuista, ihan kahdesta syystä. Se on sikahelppo ja aivan sairaan makea!!! : ) Hyviä syitä molemmat! 
Bannofeen ohjeita löytyy netistä paljon, mutta omani on tässä. Ainekset; 1 pkt suklaadigestivejä, 100 g voita; Sulata voi ja murskaa keksit monitoimikoneella ja lisää voisula joukkoon. Painele irtopohjavuokaan. Keitä kondensoitu maito kinuskiksi, kestää noin 2-3 tuntia. Kaada vähän jäähtynyt kinuski pohjan päälle ja anna jäähtyä. Viipaloi jäähtyneen kinuskin päälle banaania, vatkaa 1 prk kermaa ja kaada se tasaisesti banaanien päälle. Koristele ennen tarjoilua banaaniviipaleilla ja kaakaojauheella. NAUTI kera kahvin ja hyvän seuran!!! 

Mä nautiskelin kakkua useaan otteeseen ja viimeisellä kerralla ihan yksin kera tuoreimpien naisten lehtien. Loman tavoitteena olisi saada "tuhottua" pino viime kuukausien MeNaisia, jotka vaan yöpöydällä odottavat lukijaansa. Uusi Fit-lehti on jo tullut selattua, mutta sen tarkemmin en ehtinyt paneutua, mutta onneksi on viikko aikaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti