torstai 7. maaliskuuta 2013

Herne, mandariini vai kookos?

Tänään oli ohjelmassa hauis-ojentajatreeni, joka on ehdottomasti huomisen jalkatreenin ohella mun lempparitreenejä. Eikä vain siksi, että sillä saa hyvän pumpin aikaan lihakseen ja se näyttää treenin jälkeen siltä, että jotain edistystäkin tapahtuu. : ) Omistanko nykyään herneen, mandariinin vai kookoksen kokoisen haban? 

Kotoa lähtiessä treenikassista unohtui tällä kertaa sykevyö. Minusta tuntuu, että joka kerta unohdan jotain kotiin! Onneksi en ole täysin riippuvainen tuosta kapistuksesta ja pärjään joskus jopa ilmankin xD Sports Trackerin päräytin silti päälle, että sain treenin kestoa ja jotain osviittaa kulutuksesta.

Iltapäivällä aurinko porotteli taivaalla niin makeasti, ettei voinut jäädä sisälle! Otin testiin viime keväänä synttärilahjaksi saamani lumikengät, joita en siis ollut vielä käyttänyt ollenkaan. Sujuvasti olin niitä kyllä viime keväänä ja tänä syksynä lainannut kavereille, mutta nyt vasta pääsin ensimmäisen kerran testaamaan itse. Ja helpon hien sain pintaan! Kiertelin pihalla parilenkkiä. Matkallisesti sitä tais tulla vain 800 metriä, jota taivalsin noin 30 minuuttia!!!



Matkan varrelta koskematonta lunta! Upea sää, upea maisema, kyllä mun kelpaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti