tiistai 12. maaliskuuta 2013

Paluu arkeen

Hiihtoloma on lomailtu, mutta sen varsinaisen nimityksen mukaista aktiviteettiä ei kyllä tullut suoritettua, eli hiihtosuksiin ei koskettukaan koko lomalla. Molemmat sunnuntaiaamut olivat liian kylmiä hiihtolenkille. Sen sijaan laskettelemassa ja lumilautailemassa tuli käytyä useana päivänä. Eräänä päivänä löysin itseni nuoruuden harrastuksen parista ja tajusin, ettei ne vanhat taidot kovin hukassa olleet, nimittäin eksyin Rukalla Mastorinteillä olevaan miniparkkiin. Sieltä löytyi mulle sopivia hyppyreitä ja reilejä ja niitä piti sitten kokeilla ja ihan hyvinhän se vielä onnistui. Vauhti ja ilmat ei tosin olleet mitään huimia, mutta hauskaa oli!

Lomaviikolla päätin, että dieetti saa jäädä hetkeksi tauolle ja keskityin järkevään syömiseen ja ns. tankkaukseen. Söin koko viikon ajan jokaisella aterialla hiilareita, toisilla reilusti, joillakin vähemmän. Lisäksi sallin herkuttelun ja kahvileipiä useampana päivänä. Loppuviikosta minusta alkoi tuntua tosi turvonneelta ja vatsan seudulla jopa pömppönä! Onneksi loma läheni loppuaan ja treenejä olin kuitenkin tehnyt lomalla ihan "ohjelman" mukaisesti. Hyvällä mielellä siis päätettiin loma ja nyt jo odotellaan pääsiäistä. Esikoinen laskeskeli eilen aamulla autossa, että enää vain 14 päivää pääsiäislomaan xD Vaikuttaako teistä siltä, että meillä eletään lomasta lomaan? 

Viimeisen kuukauden olen keskittynyt sen aiemmin maitsemani ongelma-alueen eli vatsan seudun "hoitoon". Öljypurkki, jota "mainostin" alkaa olla tyhjä ja uutta voidetta tai purkkia pitäisi kai ostaa... Vielä en tiedä mihin voiteeseen päädyn. Toisaalta kiinnostaisi yksi Oriflamen voide, jossa kehutaan vatsan ihon "kiristävää" vaikutusta.... Kauhagalleriaan päivitinkin uusimman kuvan, huomaako siinä  muutosta?

Näillä fiiliksillä uuteen viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti