tiistai 19. maaliskuuta 2013

Treeniviikko aloitettu

Lite ois virallisesti jäljellä enää 2 viikkoa. Siirryin In Shape ryhmään noin puolen välin tietämillä eli vasta 5 sen ryhmän treenejä on takana. Ajattelin jatkaa varsinaisen Liten loppumisen jälkeen treeniä vielä sen 3 viikkoa tuolla ohjelmalla ja sen jälkeen alkaa säätämään uutta... Onneksi uuteen ohjelmaan saan apuja, eikä sitä tarvitse ihan omassa päässä pähkäillä. Ja kun varsinaista tavoitetta ei kropan muovaamisessa ole, siis toki haluan kiinteytyä ja muotoa ja vähän lihasta, mutta siis mitään kisahaaveita mulla ei oo, niin kiirettä ei kropan kanssa todellakaan pidä. En halua, että kyllästyn, vaikka sitä tuskin tulisikaan tapahtumaan.

Eilen aloittelimme myös siviilityössä uutta opiskelujaksoa, uudella lukujärjestyksellä. Mulla menee aina 2 ekaa uuden jakson viikkoa siihen, että mä sisäistän uuden lukujärjestyksen. Pyytelen oppilailtakin anteeksi, että oon välillä ihan pihalla siitä, mitä meillä pitikään tällä tunnilla opiskella. Onneksi he ovat usein ihan yhtä pihalla! xD Treenit jaksottuvat taas uudelleen tämän lukujärjestyksen muutoksen suhteen, joten esimerkiksi maanantain iltatreeni siirtyvät nyt päivällä, koska työpäivä päättyy jo klo 13. Tämä on erittäin bueno ratkaisu mulle, saan illalla keskittyä kotihommiin ja treenit on hoidettu alta pois.

Eilen ohjelmassa oli viime viikolta unohtunut toinen käsitreeni, eli haukkaria ja ojentajaa kävin pumppailemassa ennen opettajien kokousta.Ja tänään tiistaina onkin sitten oikea "supertreeni" päivä, koska keskelle päivää sattuneet hyppytunnit on vaan pakko hyödyntää järkevästi, tarkoittaen siis selkä-takareisi-pohjetreeniä. Ja työpäivän päätteeksi jumppaillaan lihaskuntojumpassa yhdessä työkavereiden kanssa! 

Gym motivation tees-kaupassa näytti olevan tarjouksena ilmainen toimitus kahteen normaalihintaiseen tuotteeseen, joten yhdistimme Kohti kiinteämpää minää Elinan kanssa tilaukset ja laitettiin pari attitude paitaa tulemaan! xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti