torstai 28. helmikuuta 2013

Melkein 18 pakettia voita!


Tänään suuntasin työpäivän jälkeen Inbody kehonkoostumusanalyysiin. Edellinen mittaus oli ollut syyskuun alussa. Tottahan toki tiesin painoni, noin suunnilleen, koska sitä on sattuneesta syystä nyt mittailut kerran viikkoon :) Mutta varsinainen rasvapalaminen oli juuri se kiinnostava tieto! Paino oli pudonnut noin ½ vuoden aikana 7,3 kiloa, mutta rasvamassan muutos oliki erittäin positiivinen ja juuri toivottu yllätys!!! Rasvamassan muutos oli 8,8 kiloa, eli melkein 18 pakettia laardia!!!! Olin kyllä ihan sairaan tyytyväinen. Eihän mulla mikään rasvaton fitnesskroppa todellakaan oo, mutta ihan jees tulos. Ja jos otetaan esille vuoden 2010 tulokset ja verrataan niihin, niin rasvamassan muutos on 17,8 kiloa!!! Varsinainen muutos projekti tai paremmin sanottuna kyllästyminen alkoi kesällä 2012.


 
Tässäpä nämä tulokset pääosittain kuvina. Aika normaali näytän siis olevan xD Ja alimmassa kuvassa vähän vertausta syyskuun mittaukseen. Erityisen tyytyväinen oon tuohon rasvamassan muutokseen ja viskeraalisen rasvan lukuihin. Lihasmassan kasvuhan on tunnetusti hidasta, joten en nyt odottanutkaan siinä suuria muutoksia , jotain on kuitenkin havaittavissa ja sen näkee peilistäkin. Eikä mulla toki tavoitteena ookkaan mitkään hurjat murkulat vaan lähinnä semmonen sporttisen näköinen kroppa.
Lopuksi vielä toivottelen tervetulleiksi pari uutta lukijaa ja huokuttelen myös teitä, jotka anonyymisti luette, hyppäämään mukaan lukijoiksi. Keväällä yritän keksiä jotain kivaa arvontaa tai haastetta teidän pään menoksi!!! Huomenna vähän rauhoitellaan treenien suhteen ja ajattelin joko kipaista juoksulenkille tai hiihtämään. Lyhyen työpäivän jälkeen on mukavaa laskeutua hiihtoloman viettoon ja se tulee kyllä NIIN tarpeeseen. Tähän loppuun vielä jaan teille sen ajatuksen/kuvan, joka sai minut liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti