keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hiljaiseloa....

Nöyrimmät pahoittelut teille, jotka tänne blogiin olette tietojen mukaan aika ajoin eksyneet. Siinähän kävi juuri kuten aavistelinkin, eli kun päivä alkoi taas syksyllä aika vaan yllättäen loppui kesken ja bloggaaminen jäi. Lisäksi sain muutamia aika ilkeitä kommentteja elämäntapamuutoksestani ja ehkä se johti siihen, etten enää uskaltanut siitä julkisesti kirjoitella. Muun muassa fb:n kautta sain pari viestiä, jossa pyydettiin, etten julkaisi profiilissani Sportstracker-tiedostaja, koska se on ärsyttävää... Tästä suivaantuneena lopetin sen lähes kokonaan.

Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja jatkaa bloggaamista. Jotain painojuttuja olenkin käynyt tuonne mittaosioon päivittämässä ja nyt se tulee, nimittäin kauhugalleria!!! Sinne alkaa tiputtelemaan kuvia matkan varrelta... IIIIKK!!! :)

Elämäntapamuutos on siis hyvässä vauhdissa. Hommat ovat jatkuneet koko syksyn ja olen kohta omassa tavoitepainossani. Sen jälkeen alkaakin sitten lihaksien ja vartalon muokkaaminen omaan silmään "sopivaksi", timmi ja lihaksikas, mutta mikään lihaskimppu!

1 kommentti:

  1. Samoihin tavotteisiin tosiaan ollaan matkalla, tsempit sinne :) Oisin liittyny lukijaksi tänne mutta sulla ei sitä gadgettia oo mistä se onnistuu.

    Ja oikeesti tympeetä jos joku on alkanu valittaa noista jakamisista! Nehän voi estää tietyltä ihmiseltä jos ei halua kattoa. Taitaa olla ihan muut syy marinaan olla jollaki =/

    VastaaPoista