torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivää ja kotisalin "rakennusta"

Tänään ehdin jo aamupäivällä postailla jylläävästä vatsataudista ja unohdin täysin toivottaa teille lukijat ja kurkkijat Hyvää ystävänpäivää. <3 

Ystävänpäivän kunniaksi ostin itselleni kotiutui tällainen setti. Pikkukokeilun jälkeen aivan tosi hyvät! Oli siis tarkoitus pitää vielä lepopäivää tänään, mutta ruoat pysyivät niin hyvin sisällä ja olo oli jo hyvä, sekä mikä tärkeintä, uudet In Shape ohjeet olivat hyppysissä, joten pakkohan niitä oli testata. Painot pääsivät siis heti käyttöön ja tuolta altahan löytyy vielä 4 x 1,25 kg painot. Aikaisemmat tämän viikon postaukset ovat olleet lähes kuvattomia, joten tässä korjataan nyt se "vika" ja saatte oikein kuvatykityksen!






Oon vähitellen "rakennellut" kotisalia, perusjuttuja, joilla vois korvata salitreeniä, jos aikaa ei meinaa riittää salilla asti. Lasten harrastukset ja työt ja töihin liittyvät menot tuntuvat joskus tulevan salihommien edelle. Silloin on mahtavaa, että pystyy hetkeksi linnoittautumaan työhuoneeseen ja ottamaan hien pintaan!

Tuon uuden painosetin lisäksi koti"salilta" löytyvät pienoinen 5 kg kahvakuula, 2 kg käsipainot, joita mä lähinnä käytän Toning Zumbaa jumpatessa, monitoimitanko ja voimapyörä, jonka on AINA lasten jäljillä, eikä siksi löytynyt tähänkään kuvaan! :) Ja tuo vyöhän oli näköjään eksynyt tuonne kuvaan. Se nyt ei oo kotisalilla käytössä, mutta mun salilaukkuun se kuuluu!




Lisää heräteostoja tälle päivälle. Olkoon tämä sitten hyvänpäivän lahja minulle itselleni. : ) Lidlin tämän päivän tarjouksena oli digitaalinen keittiövaaka. Olen tähän asti ollut anopilta lainassa olevan pienen pienen vaa'an varassa, jolla maksimi paino on 500 g. Tämän uuden vaa'an maksimipaino on 5 kg. Lisäksi siihen voi tallentaa 50 eri ateriaa ja laskea eri ravintoarvot ja kalorit tms. Toivotaan, että tämän toimii hyvin! Huomiset eväät on vielä tekemättä, joten täytyy testata kohta.






Lopuksi vielä vähän treenikuvia ja sovelluksia treeniin. Never mind romuista taustalla!!! Vinopenkkiä voi tehdä näinkin :) Ja viimeisessä vähän posee. Kyllä sieltä jo lihasta löytyy... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti