tiistai 19. helmikuuta 2013

Houkutuksia.....

Eilinen kauppareissu oli täyttä tuskaa!!! Kauppaan nälkäisenä. Ostoslistalla oli maitoa, rahkaa, mehukeittoa, kurkkua, kananmunia ja Real-leipää. Kuitenkin kaikki houkutukset ja herkut tuntuivat vetävän puoleensa enemmän kuin oli tarpeellista. Muun muassa näiden lurps lurps donitsien ohitse piti kävellä useamman kerran kuola suupielessä valuen. Vaati kuulkaa kovaa itsehillintää, etten ottanut rasiaa ostoskoriin. Aiemmin viikolla täytin jo makean nälkää protskupannareilla, joiden kuva pyörii tuolla Instantgramissa.



Huomenna pääsen pitkästä aikaa, oikeastaan varmaan kahteen vuoteen, hierojalle. Erityinen ongelma- ja jumialue on yläselkä, lapojen seutu. Tänään on ohjelmassa vielä olkapää-rintatreeniä ennen sitä. Ja vaikka hieronnan jälkeen pitäisi levätä seuraava päivä, niin perjantaiaamun salitreeniä ei vain voi jättää tekemättä. Se on yks viikon parhaista hetkistä, aamulla salille, rauhallinen ruokailu ja kahvittelu, iltapäiväksi töihin. Omaa aikaa ja akkujen lataamista parhaasta päästä!!! Perjantain saliohjelmassa onkin jalkatreeniä, niin luulisin, että se ei niin haittaakaan.


MUOKS. MUOKS!!!
Maanantaina tosiaan jouduin soveltamaan jalka/selkätreeniä, koska salilta ei löytynyt kaikkia tarvittavia laitteita. Heitin sinne korvaaviksi liikkeiksi mäkihyppääjän maastaveto ja semmosta takakyykkyä :) En nyt muista, mikä sen oikea nimi onkaan. Yritän etsiä sen ja päivittää sen vielä tähän. Mutta kyllä kuulkaa tuntui ahterissa xD Illalla saunassa sanoinkin, että kato mullahan on ihan reisissä jo lihaksia. Eli tässähän se kyykky olikin. FIT-lehdestä oon sen joskus poiminut mukaan treeneihin.

1 kommentti:

  1. Mun on aina pakko syödä jotain pientä ees ennenku uskallan lähtee kauppaan :D Onneksi ajotan yleensä noi reissut niin että syön kotona, ajelen kylälle kauppaan ja siitä sit salille :) Realilta oli tullu jotain uutta leipää, Palauttava Real jossa on magnesiumia. Ostin sellasta ite nyt kokeeksi ku tulee sitä leipää syötyä aina vaan treenin päälle :)

    VastaaPoista