lauantai 9. helmikuuta 2013

Ongelma-alue(et)

Viimeisen 7 ½ kuukauden aikana olen karistanut kropastani vähän reilu 14 kiloa. Paino on pyörähtämäisillään lukemiin, joissa se edellisen kerran ollut lukiovuosina. Monta kohtaa kropassa on jo sellaista, jota ihan mielellään "esittelee", mutta muutamia ongelmia-alueita on. Niistä yksi ja se minun kompastuskivi on maharöllö!!!

Olen kaikissa raskauksissani ollut ERITTÄIN iso mahainen. Painoa on loppuvaiheessa ollut yli 90 kg, ja laitokselle on jäänyt noin 10 kiloa joka kerta. Minua harmittaa suunnattomasti, että olenko "pilannut" vatsanalueen ihon täysin vai palautuuko se vielä. Ystäväni on harrastanut kehonrakennusta ja hänen painonsa on massakauden ja kilpailukauden aikana vaihdellut runsaasti ja hän on yrittänyt lohduttaa, että kyllä se vielä palautuu... Ostin kauppareissulla Cittarista Bio-Oil nimistä öljyä, joka sisältää muun muassa runsaastai E-vitamiinia. Kuten pakestista lukee ei varsinaisesti siis mitään kiinteyttävää vaikutusta, mutta ajattelin nyt kokeilla tuohon vatsan seudulle. Tämän öljyn lisäksi kaivelin kaapista anopin Kanarian Saarten tuliaisen oliivivartalovoiteen, jossa siis oliiviöljyä ja lisättynä E-vitamiinia.

Toinen ns. ongelma-alue on ikiongelmat, eli jenkkikset aka. jenkka-kahvat aka. lovehandels!!! Tuntuu, että ne eivät vaan yksinkertaisesti häviä mihinkään!!! Toki minua on siunattu niin mahtavalla pituuden määrällä, että näihin kahteen superongelmaan pitää vielä tehdä töitä, että ne eivät tässä pituudessa näytä "ongelmilta". Tämä samainen kaverini kyllä muistuttaa minua, että laihduttaessa rasvaa palaa tasaisesti kropan jokaiselta alueelta, mutta omaan silmään nämä näyttävät vielä sellaisilta alueita, jotka todella vaativat työtä.

Kohta ollaan Liten puolivälissä ja maanantaina päivittelen sitten 5 viikon tuloksia tänne, ehkä kuvan kera. :) Huomenna painelemme esikoisen kanssa laskiaissunnuntain kunniaksi laskettelemaan, ehkä saamme myös muun perheen mukaan laskiaismäkeen pulkan ja rattikelkan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti