sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikonloppumeininkejä

Viikonloppu aloitettiin perinteisesti ruokaostoksilla. Samalla reissulla Prismasta tarttui mukaan tämä Lekuen höyrykääryle vai mikähän lie tämän oikea nimi onkaan. Mutta sairaan kätevä kapine tuo on! Ja täysin hintansa arvoinen. Vaikka oltais mitä mieltä mikrosta ruoan valmistusvälineenä, niin toi on hyvä vehje! : ) Ei muuta ku kasvikset ja protskut kyytiin ja mikroon ja noin 5 minuutissa valmista pöperöä, eikä ylimääräisiä rasvoja! Perjantaina mielihalut olivat korkealla kauppareissulla ja mukaan tarttui tuoretta ja paikallista lohta. Vaikka se ei kuulukaan tämän hetkiseen ruokavalioon, niin ostin ja söin hyvällä omalla tunnolla! Vähän suolaa ja sitruunapippuria kyytipojaksi ja avot! 

Lauantaina suunnattiin esikoisen kanssa Rukalle. Ja perinteisesti käytiin kaakaolla ja pullalla Pisteessä. Tai mulle tuota mustaa kahvia ja tyttöselle pullaa ja kaakaota. : ) Muuten viikonloppua vietettiin rauhallisissa merkeissä. Sunnuntaina kävin saman hiihtolenkin kuin edellisenäkin sunnuntaina eli vähän reilu 8 km. Tarkoitus oli illalla mennä salille hauis-ojentaja-vatsatreeniä tekemään, mutta päivällä olo heikkeni niin, että kurkku on kipeä, silmät vuotavat ja olo muutenkin TOSI heikko! Toivon ja lähes rukoilen, että tää tauti ei iskis päälle! Oon ottanut vähän särkylääkettä ja Duactia, joten josko se helpottais.... Mulla on järkyt poskiontelo-ongelmat ja aina flunssan pukatessa päälle tulee myös poskiontelotulehdus ja aika usein myös korvatulehdus...




Tässä vielä kuvaa lauantai-illan tekemisestä. Lokakuussa kävimme oppilaiden kanssa Oulussa Tietomaan opintoretkellä ja siellä sitten kaupungilla hortoillessa eksyin Pitbullin liikkeen luo ja ihan vain kysäisemään, että laittavatko lävistyksiä ilman ajanvarausta ja samassa tajusin istuvani siellä tuolissa. Olin ihan varma, että en uskalla tuota traqusta laittaa, mutta eipä se itse asiassa kovinkaan sattunut. Tuon korun vaihto oli muuten melkoinen operaatio!!! Ei meinannut onnistua ei sitten millään. Kokonaisuudessa tuota ährättiin paikoilleen kahden aikuisen voimin melkein 1 ½ tuntia, mutta nyt se on paikoillaan xD Pallossa on muuten pieni pinkki kivi, mutta se on päässyt kuvassa pyörähtämään sisäpuolelle, eikä siis näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti