perjantai 22. helmikuuta 2013

Paikat hellinä uuh!!!

Eilisen hieronnan jäljiltä kädet ja lavat kohtuu kipeinä, hellinä ja mustelmilla vääntäydyin aamulla salilla. JOO, tiedän, että hieronnan jälkeen tulisi antaa kehon palautua, mutta ohjelmassa kun oli jalkatreeniä, niin en voinut jättää sitä tekemättäkään. 

Hieronnasta sen verran, että kävin ensimmäistä kertaa hierojalla PITKÄÄN AIKAAN!!!! Edellisestä kerrasta oli ainakin kaksi ellei jopa kolme vuotta aikaa! Paikat olivat kyllä sen mukaisesti jumissa, eikä tämä noin puolen vuoden kuntosali-innostus kyllä helpottanutkaan paikkojen vetreyttä. Varasinkin seuraavan ajan hiihtolomaviikolle, joten toivotaan, että saadaan paikat parempaan kuntoon seuraavalla kerralla. Hieroja oli minulle ihan uusi tuttavuus ja tykkäsin kovasti. Qpeikko löytyy myös facebookista.

Aluksi tuntui siltä, että en pysty kyykkäämään ollenkaan ja päätin hypätä crosstrainerille ja polkaisinkin siinä rasvanpoltto-ohjelmalla 6-tasolla 22 minuuttia. Sen jälkeen alkoi jo tuntua, että kyllä se kyykkykin onnistuu. Kaivelin salin laatikosta pehmusteen esille (jota en kyllä normaalisti käytä) ja aloin treenaamaan. Ekassa kuvassa treeniä onkin jo reilusti takana ja tuntumaa jaloissa mukavasti!


Treenin kokonaiskesto oli 1,27,07, kalorikulutus 976 kcal, keskisykeellä 128 ja maksimisyke 165. Mä tykkään ihan sairaan paljon tuosta Sports Trackerin sovelluksesta ja mulla on siihen kuuluva sykevyökin. Se on kyllä yks parhaista investoinneista tähän kuntoilujuttuun!!! Ja niinku tosta toisen kuvan selästä näkyy, että kyllä se hiki tuli selänpuolellekin. : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti